Multi-Channel Wired Beltpack – BPX

Green-GO’s beltpack kommer med en fullfärgs, högupplöst OLED skärm som förser användaren med textinformation & cue-signaler samt 4 funktionsknappar.

Det finns två knappar med vrid-funktion på var sida om enheten som kan konfigureras att styra ett flertal olika saker, t.ex volym eller val av kanal.

De fyra funktionsknapparna kan konfigureras så de ger direktaccess till fyra kanaler.

Enheten drivs via Power over Ethernet och innehåller all matris-data. Headset kopplas in med 4-pins XLR (ingår ej).

Green-GO arbetar utan central matris, all nödvändig data lagras i respektive enhet.

Green GO Wireless Antenna for Wireless Beltpack
Green GO Digital Intercom
Wireless Active Antenna – WAA

Green-GO’s trådlösa antenn baseras på DECT teknologi och en antenn kan hantera fyra beltpacks och varje beltpack kan vara kopplad mot fyra antenner.
Antennen drivs via Power over Ethernet och innehåller all matris-data.

Multi-Channel Wireless Beltpack – WBPX

Green-GO’s trådlösa beltpack baseras på DECT teknologi och kommer med en fullfärgs, högupplöst OLED skärm som förser användaren med textinformation & cue-signaler samt 4 funktionsknappar.

Med Green GO’s trådlösa system kan en antenn hantera fyra beltpacks och varje beltpack kan vara kopplad mot fyra antenner.

Det finns två knappar med vrid-funktion på var sida om enheten som kan konfigureras att styra ett flertal olika saker, t.ex volym, val av kanal.

De fyra funktionsknapparna kan konfigureras så de ger direktaccess till fyra kanaler. Den är batteridriven och innehåller all matris-data. Headset kopplas in med 4-pins XLR (ingår ej).