Green-GO tar ett stort steg framåt inom trådlös kommunikation!

Besökarna på årets Prolight+Sound-mässa i Frankfurt var de första att ta del av den nya antennen från Green-GO. Under mässan lanserades Stride Antenna – den första produkten i företagets helt nya Stride wireless-serie.

Som namnet antyder är Stride ett stort steg framåt för Green-GO, med seamless roaming, bättre DECT-spektrumeffektivitet och ökad användarvänlighet, utan att påverka räckvidd eller ljudkvalitet på enheterna i nätverket. Stride är kompatibel med befintliga Green-GO WBPX trådlösa beltpacks och möjliggör högre enhetstäthet, vilket gör det möjligt att använda fler WBPX beltpacks samtidigt inom samma område.

“Äkta seamless roaming har varit ett mål för Green-GO:s kunder sedan starten,” säger Silvio Cibien, VD för Anima Network, företaget som ansvarar för Green-GO:s export och marknadsföring, och förklarar vikten av denna innovation. “Nu, med Stride, kan vi äntligen leverera det. Att uppnå denna funktion är en stor framgång för oss, vilket krävde en betydande investering för licensen som möjliggör att vi kan utveckla vår egen kontroll över DECT-protokollet.”

Green-GO:s Stride-antenner synkroniseras automatiskt. DECT time slots synkroniseras över flera Stride-antenner via PTPv2 (Precision Time Protocol version 2) teknik, utan att användaren behöver göra något extra. Detta förbättrar täckningen inom ett givet område och möjliggör seamless roaming. 

Äkta seamless roaming mellan alla antenner möjliggör ökad mobilitet, eftersom varje användare kan röra sig fritt inom täckningsområdet, samt i större områden med utökad räckvidd genom att lägga till fler antenner.

Green-GO har också gjort en betydande investering i att utveckla nya verktyg för att ge intercomtekniker de verktyg de behöver för att använda DECT-spektrumet och RF-täckningen full ut och gör det möjligt för dem att tidigt diagnostisera och förstå potentiella problem.

Enhetspooler kan inkludera upp till 250 Stride-antenner och 100 trådlösa beltpacks, medan varje Stride-antenn kan hantera upp till fem samtidiga WBPX-anslutningar. Ett användargränssnitt på antennen visar konfigurationsinformation och en RGB LED-indikator visar enhetens status, medan utökad RF-övervakningsinformation är tillgänglig både på den trådlösa beltpacken och via Green-GO:s mjukvara. Ett DECT-antennanalysläge ger användaren möjlighet att kontrollera DECT-spektrumets status. Dessutom har Stride-antennen ett IP53-klassat hölje för utomhusbruk och inkluderar olika monteringsalternativ (3/8”, M10 och VESA).

Kontakta oss för mer information.

Relaterade nyheter