ROXX.APP – Maximal effekt med minimal ansträngning.

Med ROXX.APP kan du enkelt programmera och redigera dina ljusshower i realtid, oavsett om det handlar om att förbereda montrar för utställningar, belysa fasader eller planera event. Du kan inte bara styra batteridrivna armaturer, utan även LED-pars och floodlights, direkt från din iOS-smartphone eller surfplatta.

ROXX.APP gör det möjligt att uppnå maximal effekt med minimal ansträngning. Användningen är extremt enkel eftersom din mobila enhet direkt kommunicerar via Bluetooth med den första ROXX®-armaturen i systemet. Du behöver ingen extern hårdvara och den direkta anslutningen eliminerar behovet av komplicerade belysningsnätverk och garanterar en bekväm användarupplevelse.

Med hjälp av trådlös DMX-teknologi från Lumenradios CRMX-system har du tillgång till hela DMX-universum med 512 kanaler för styrning. Förutom ROXX®-armaturer kan du även styra enheter från andra tillverkare med den integrerade CRMX-teknologin.

ROXX.APP erbjuder olika färglägen som är tillgängliga omedelbart, inklusive RGB, HSI, linjär CCT med fördefinierade vita ljusinställningar, grönt/magenta-justering och ett brett utbud av förinställda LEE-matchade färgfilter. ROXX®-färgkalibrering säkerställer att vita toner återskapas exakt enligt black body curve och ger en enhetlig färgmatchning över hela området, vilket gör att justerade färger på ROXX®-strålkastarna framstår som exakta och enhetliga.

Klicka här för att läsa mer.

Relaterade nyheter